Környezettudatos családoknak nyit bababoltot Orbán Ráhel

Prémium kategóriás, környezetbarát babatermékeket árul a majd az Odu Store.

A jómódú, környezettudatos szülőket célozza a miniszterelnök lányának új vállalkozása. Lesz kávézó és játszósarok is a Hegyvidék Bevásárlóközpontban, a cél a fiatal szülők fenntarthatóságra nevelése- írja a szabadeurópa.hu , Orbán Ráhel LinkedIn-oldalát idézve.

Orbán Ráhel június végén alapította meg első saját vállalkozását ODU Store néven. Az idegenforgalmi végzettségű és eddig szálloda- és divatiparban mozgó Orbán Ráhel most valami újban próbálja ki magát: az ODU babáknak és kisgyerekeknek készített termékeket fog árulni, a célközönséget pedig a tudatos és jómódú fiatal szülők alkotják.

Az ODU ugyanis nem egyszerű bababolt lesz, hanem concept store: különleges berendezésével egy egész életérzést, szemléletmódot kíván közvetíteni. Ennek megfelelően a babáknak és kisgyerekeknek szánt prémium minőségű és környezetbarát termékek mellett kávézó és játszósarok is lesz a helyen. Mint Orbán Ráhel írja: az ODU  „egyedülálló vásárlási és kikapcsolódási hely a tudatos szülők számára” , célja pedig, hogy a fiatal szülőket  „a fenntarthatóságra és a tudatos szülői magatartásra nevelje .”

Az ODU Store székhelye a XII. kerületi Apor Vilmos tér 11–12. szám alatt van, így feltehetően a Hegyvidék Bevásárlóközpontba kell mennie annak a környezettudatos szülőnek, aki ki szeretné próbálni az Orbán Ráhel-féle különleges életérzést - írja a portál.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet