Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A koronavírus árnyékában - Első tavaszi kerékpáros körút a megyében

A szakemberek amúgy is a magányos, kinti edzést ajánlják.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Télen már tettem néhány kerékpártúrát, akkor még elég durva közlekedési viszonyok között. Úgy gondoltam, kiderítem, a légszennyezés csökkenése mellett koronavírus mennyiben segítette az egészséges életmódot.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Edzőtermek bezárva, edzőparkok elkordonozva, szakemberek is a magányos, kinti edzést ajánlják - hát belevágtam.

Katona Attila

Elsőnek Velemet céloztam meg, ez az út nagyjából 40km.

Szombathelyről kiérve a forgalom szinte semmi, egész úton, oda vissza talán két tucat autóval találkoztam lakott területen kívül.

Végre nem kell a sokak által a zöldkártyát különös módon megszerzett gépkocsik gázolaj- és benzingőzét szívni, a szél legyőzhető.

Katona Attila

Kerékpáros-kollégák erre-arra, de még futókat is láttam, szóval nem csak nekem jutott eszembe. Az EU-nak köszönhetően több faluban is találunk edzőparkokat (akár a városiaknál is formatervezettebb gépekkel), ahol átmozgathatjuk minden tagunkat, és még le sem zárták ezeket.

Katona Attila

Belterületen az utak ugyanolyan rosszak, mint eddig, a falvakban kicsit tovább süllyedtek a csatornák felett, de forgalom híján kikerülhetők.

Katona Attila

Külterületen csak a szokásos, magyar rázás, de ausztriai simaságot nem is vár az ember. Ez az útvonal végeredményben némi odafigyeléssel használható, kellemes kikapcsolódást biztosít. Folyadékot és energiaszeletet vigyünk magunkkal!

Szóval ne csak féljünk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életmód

Hirdetés