Koronavírus: Egy pedagógus és egy diák is megfertőződött Szombathelyen

A Kanizsai Dorottya Gimnáziumban több osztály digitális tanrendre tért át, a zeneiskolában sem érintkezhetnek a pedagógusok a diákokkal.

A Szombathelyi Kanizsai Dorottya Gimnáziumban egy 12. évfolyamos diáknál, a Bartók Béla Zeneiskolában egy pedagógusnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - tudta meg a megyei napilap Fodor Istvántól, a szombathelyi tankerület igazgatójától.

A Kanizsai gimnáziumban az érintett osztályoknál az Operatív Törzs elrendelte a digitális oktatást, a zeneiskolában a népegészségügyi hivatal kérésére az intézmény pedagógusai nem érintkeznek a diákokkal.

A zeneiskola érintett pedagógusai valószínűleg hatósági karanténba kerülnek, a tanrendről az Operatív Törzs dönt, információink szerint csütörtökön már nem lesz oktatás a zeneiskolában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet