Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nem csak pedagógusok voltak a szombathelyi zeneiskola gócpontnak tekintett tanévnyitó értekezletén

A megbeszélésen ott volt például a tankerületi igazgató is.

"Telefonon nem nyilatkozom" - mondta a telefonban péntek délelőtt Fodor István, a Szombathelyi Tankerületi Központ igazgatója, amikor azt szerettük volna megtudni, hogy az igazgatót is karanténba helyezte-e a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

Tegnap írtuk Karanténba helyezték a szombathelyi zeneiskola tanévnyitó értekezletén részt vett pedagógusait 2020. September 10. 12:52 , hogy a tanévnyitó értekezleten részt vett pedagógusokat helyezték karanténba, ezzel az is eldőlt, hogy a zeneiskolában jelenleg nincs oktatás.

A megbeszélésen ott volt a tankerületi igazgató is, Fodor Istvánt ezért hívtuk fel, és megkérdeztük, ő is karanténban van-e. Azt kérte, kérdéseinket írásban küldjük el, ezt megtettük, ha választ kapunk, azt természetesen közöljük.

Az ügy azonban újabb kérdéseket vet fel. Menjünk sorjában:

 • Szeptember 2-án, szerdán megtartják a zeneiskola tanévnyitó értekezletét, ahol ott van a tankerületi igazgató is.
 • Szeptember 8-án, kedden több zeneiskolai pedagógus kap emailt az iskolából, hogy másnap ne menjenek be dolgozni.
 • Ugyanezen a napon a városházán a városvezetés háziorvosokkal és a tankerületi központtal egyeztetett a járványról, ezen ott volt több háziorvos és fogorvos, Fodor István tankerületi igazgató, a városháza több munkatársa és László Győző alpolgármester is.
 • Jobb oldalt rövidujjú ingben Fodor István, háttal László Győző alpolgármester
  Bonyhádi Zoltán / szombathely.hu
 • Szeptember 9-én, szerdán az NNK értesítette a házi karantén elrendeléséről a szeptember 2-i értekezleten részt vett pedagógusokat.
 • Természetesen nem állítjuk, hogy Fodor István szeptember 8-án tudott arról, hogy az értekezlet résztvevőit másnap karantén alá helyezik. De az már érdekes, hogy ő is karanténban van-e, és ha nincs, akkor miért nincs.

  Csütörtökön 718 új fertőzöttet azonosítottak Újabb rekordot hozott a péntek: 718 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma 2020. September 11. 09:21 Magyarországon, az aktív fertőzöttek száma 6264 fő, vas megyében 91 fertőzöttről tudnak a hatóságok. Jelenleg 259 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 12-en vannak lélegeztetőgépen.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hírek

  Tovább az oldalra