Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tekintettel a járványra: kosármeccsek és Vujity Tvrtko mesék a körmendi városi tévében

Együttműködve az oroszlányi tévével.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mint a kormend.hu ír ja, az oroszlányi Városi Televízió csatlakozott Vujity Tvrtko kezdeményezéséhez, miszerint a tévén keresztül mesél a kicsiknek. A veszélyhelyzet miatt ahogy az országos, illetve a helyi televíziók, úgy az OVTV hírei is kilencven százalékban a koronavírus-járványról szólnak, javarészt felnőtteknek. Ugyanakkor a gyermekeket is szeretnénk megszólítani ebben a mindenki számára nehéz időszakban és a hagyományos mesemondással kívánják oldani a bennük levő esetleges félelmeket, szorongásokat.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Egy héten keresztül mindennap Vujity Tvrtko mesél a gyerekeknek. Első alkalommal saját történetét, majd más ismert- illetve kevésbé ismert mesét mond a kicsiknek. Ezután következnek a televízió munkatársai, illetve csatlakoztak az akcióhoz helyi óvónők és Oroszlányhoz kötődő színészek is. A Körmendi Városi Televízióban tegnaptól a kosárlabda mérkőzések ismétlése előtt a gyerekek az oroszlányi történetek közül hallhatnak-láthatnak egy-egy.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés