Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kőszegen csak jövő hétfőtől kell újra fizetni a parkolásért

Településenként változik, hogy mikor áll vissza a fizetős parkolás rendje.

„Hétfőtől helyreáll a parkolási rend Kőszegen” – áll Kőszeg város hivatalos Facebook-oldalán. Mint írják, a veszélyhelyzet visszavonásával a parkolási díjfizetési moratórium is véget ért az egész országban július 1-jével. Ez azonban városonként változhat. Szombathelyen például az előzetes dátum után végül csak július 2-tól kell újra fizetni a parkolásért.

Kőszegen pedig még később, július 6-án, vagyis csak jövő hétfőn áll vissza minden a régi kerékvágásba a parkolás terén. Ezt a városvezetés azzal indokolja, hogy technikai átállás szükséges a rendszerben.

„A Városmajor területén létesített új parkolók használatához szükséges parkolójegyet a Kossuth Lajos utcában a piac és az Írottkő Hotel közti parkolóóránál lehet megváltani. Ettől az időponttól a fizető parkolás a korábban megszokott módon működik” – írták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra