Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kovács Pali családjával, kistesóival és barátaival érkezett a szombathelyi városházára

Az X-Faktor szemtelenül fiatal szereplője igencsak profin kezelte a helyzetet.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kovács Pali talán szomorú volt szombat este, miután nem sikerült a legjobb hat közé jutnia az X-Faktor döntőjében Kovács Pali kiesett, könnyeivel küszködve értesítette szeretteit 2018. December 02. 08:34 , de mindez egyáltalán nem látszott, amikor csütörtök délután eleget tett a szombathelyi városháza, pontosabban Koczka Tibor kultúráért felelős alpolgármester meghívásának.

Józing Antal
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A szombathelyi énekes családja (két kistesója van) és barátai társaságában érkezett az eseményre, amelynek részleteiről előzőleg nem tájékoztatták, így az afféle kora karácsonyi meglepetés volt számára.

Józing Antal

A meglepetés mellett ajándékokat is kapott, melyek közül talán az a legnagyobb, hogy ő lesz a sztárfellépője január 22-én a magyar kultúra napjának gálaműsorán, ahol hagyományosan kiosztják Szombathely kulturális életének kitüntetéseit.

Józing Antal

A szülők láthatóan meghatódtak a városházi fogadáson, de Pali profin kezelte a helyzetet, és irigylésre méltó magabiztossággal felelt Koczka Tibor szintén profi kérdéseire. (Az alpolgármester korábban több évtizedet dolgozott a sajtóban.)

Kiderült, hogy Pali előadói tehetsége nagyon hamar kiütközött.

Józing Antal

“Be kell valljam, a mulatóssal kezdtem” - mondta élénk derültség közepette Pali, és elárulta, hogy altatóként ragaszkodott Márió egyik dalához. Aztán mind az óvodában, mind az iskolában felfigyeltek kivételes muzikalitására és előadói képességére. Kiderült, gyakran szerepelt versekkel, sőt ő maga is írt meséket, verseket. Ez utóbbiak egyik-másikából aztán dalok lettek.

Józing Antal

Azt mondja, élvezte az X-Faktorban eltöltött kilenc hetet, ahonnan nemcsak tapasztalatokkal tért haza, de közelről látta, hogyan működik a show-biznisz.

A 16 éves fiú most magántanuló a Premontrei Gimnáziumban, de félévi osztályozó-vizsgái után várhatóan ismét az iskola “rendes” tanulója lesz.

Józing Antal

A jövőjét természetesen a zenében képzeli el, de mint mondta, van B-terve is. Hogy mi, azt nem árulta el.

Pali édesanyja hozzátette: amíg látják, hogy ameddig a fiúk élvezi és nem sérül, addig támogatják karrierjét.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés