Kövekkel, késekkel estek egymásnak Sümegen - őrizetbe vették őket

Egyikük a járdán próbálta elgázolni haragosát.

Büntetőeljárás indult az ellen a férfiak ellen, akik kövekkel, késsel támadtak egymásra hétfőn Sümegen, egyikük a járdán próbálta elgázolni haragosát - adta hírül pénteken honlapján a rendőrség.

A Tapolcai Rendőrkapitányság egy 41 éves gógánfai, egy 19 éves gyulakeszi, egy 21 éves badacsonytördemici és egy 19 éves sümegi férfit gyanúsít - közölték a police.hu-n.

Felidézték: június 5-én délelőtt Sümeg egyik utcájában egy 19 éves gyulakeszi férfi szidalmazni kezdte két haragosát, egy 19 éves sümegi és egy 21 éves badacsonytördemici fiatalt, majd a zsebéből kést vett elő, amivel szúró mozdulatokat tett az egyikük felé, aki egy hirdetőtáblát kapott fel az ellentámadásra.

Ezután kövekkel kezdte dobálni haragosait, akik ezt viszonozták. Rövid időre elhagyta a helyszínt, majd egy autó utasaként tért vissza és annak ablakán egy golfütőt kitartva próbálta megütni a többieket. A jármű sofőrje, a 41 éves gógánfai férfi a járművet a járdára kormányozta, hogy elüsse a 19 éves sümegi fiatalt, aki egy fém állvánnyal az autóra ütött.

A rendőrök mind a négy férfit elfogták aznap, majd őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki őket - írták a police.hu-n.

Tudatták: a két 19 éves és a 21 éves fiatal ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, míg a 41 éves járművezető ellen közúti veszélyeztetés bűntett és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló