Eddig: 2 428 597 / 3 000 000 Ft, 109 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Kövesd fotósunkat a gencsi BMX-pályára!

Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.

Mészáros D. Zsolt kollégánk nektek is köszönhetően a Nyugat.hu csapatának állandó tagja lett az év elejétől. Most, hogy elindult a rendszeres havi támogatókat kereső kampányunk, ő mesél nektek arról, miért is kérjük ezt. Zsolt egyébként büszke arra, hogy hozzájárulhatott a kis Vas megyei faluban, Gencsapátiban létesült BMX-pálya és a helyi csapat sikeréhez.

Itt lehetsz a támogatónk!

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra