Közel 300 millió forintért vásárolt könnygázt az állam

Azt nem tudni, miért kell ennyi könnygáz az államnak.

Idén az Országos Rendőr-főkapitányság könnygázra közel 300 millió forintot költ - írja az mfor.hu .

Az 50 ezer darabra szóló, 40 milliliteres könnygázsprére, valamint a 10 ezer darabos, 75 milliliteres eszközökre kiírt tendert a HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. nyerte el, amelynek tulajdonosa 2022 júniusától a Honvédelmi Minisztérium.

Azt nem tudni, miért kell ennyi könnygáz az államnak, de október 5-én is kiírt egy pályázatot a Védelmi Ügynökség védelmi eszközökre, köztük könnygázra, melyben nincs rögzített ár és darabszám sem, csak az 1 milliárd forintos beszerzési sapkát jelölték meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek