Közel 300 millió forintos kerékpárútépítést jelentett ma be Hende Csaba

Az EuroVelo 13-at akarják elérni az új bicikliút-szakasszal.

Ma délelőtt Majthényi Lászlóval, a Vas vármegyei közgyűlés elnökével, Kondora Bálinttal a közgyűlés alelnökével és Gál Sándor bucsui polgármesterrel jelentettük be, hogy közel 500 millió forintból 2,5 km hosszan épül új kerékpárút Torony és a bucsui lehajtó közötti - hiányzó - szakaszon - írta Facebook-posztjában Hende Csaba, a térség országgyűlési képviselője.

Top Plusz program leírásából kiderül, hogy az új bicikliút az EuroVelo 13 kerékpáros útvonal és Szombathely összekapcsolását jelenti, ugyanis Bucsu község területén halad át az EuroVelo 13. A kétirányú kerékpárút a 8901-es út mellett épül. A projekt tervezett befejezési dátuma 2024. december 31.

Hende Csaba / Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet