Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Közel 3 milliárd pályázati támogatást nyert az ELTE SEK

7 pályázatot adtak be a Széchenyi 2020 keretében, mindegyikre kapnak támogatást.

Az ELTE SEK a Széchenyi 2020 program keretében 7 db pályázatot adott be, amelyek mindegyike támogatásban részesült. Az elkövetkező 40 hónapban ezen pályázatok keretében közel 3 milliárd forint, a budapesti kollégák által beadott pályázatok révén további 1 milliárd forint hasznosul Szombathelyen

- közölték a SEK Facebook-oldalán.

Közel 3 milliár forint pályázati támogatást nyert el az ELTE Savaria Egyetemi Központ

Az ELTE SEK a Széchenyi 2020 program keretében 7 db pályázatot adott be, amelyek mindegyike támogatásban részesült. Az elkövetkező 40 hónapban ezen pályázatok keretében közel 3 milliárd forint, a budapesti kollégák által beadott pályázatok révén további 1 milliárd forint hasznosul Szombathelyen. Sorozatunkban az elnyert projektek rövid ismertetője olvasható.

A Facebookon ennek örömére egy sorozatot indítanak, amiben bemutatják mind a hét pályázatot. Az első projekt a fényszennyezés hatásait kutatja, vezetője Prof. dr. Kolláth Zoltán egyetemi tanár lesz. A projekt nemzetközi együttműködésben zajló kutatásokat foglal magában, vizsgálják majd a a fényszennyezés hatásait és Magyarország fényszennyezettségi állapotát. A kutatás futamideje 38 hónap, a támogatás teljes összege 970 milló forint.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra