Közel 695 ezren küldték már vissza a nemzeti konzultációt

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő arra buzdít, hogy azok is töltsék ki a kérdőívet, akik eddig nem tették. A konzultációk 17 százaléka érkezett vissza online, a többi postai úton.

Már közel 695 ezren küldték vissza a nemzeti konzultációt – posztolta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. A politikus azt írta, "Ne hagyjuk, hogy a fejünk fölött döntsenek rólunk, a mi életünkről! Töltsük ki minél többen a nemzeti konzultációt a brüsszeli szankciókról!" - idézi a klubradio.hu .

A konzultáció elsősorban azokról a "brüsszeli szankciókról" szól, amelyeket Orbán Viktor is megszavazott. A kormány szerint ezek a szankciók okozzák az inflációt.

A korábbi, postán is kiküldött nemzeti konzultációkra az utóbbi években jellemzően 1,3-2,4 millió válasz érkezett, míg egy 2021-es, csak online kitölthető konzultációra csak 528 ezren válaszoltak. Egyelőre kérdéses, hogy december 9-ig még hányan fogják kitölteni az aktuális kérdőívet, de a számokból úgy látszik, hogy valószínűleg nem lesz kimagaslóan nagy az eredmény.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek