Közel félmillióért keresnek kukásokat Magyarországon

Szép kis summát ígér dolgozóinak egy vidéki cég.

Itthon jelenleg több területen is munkaerőhiány van, sok helyen a munkaadók már az álláshirdetésben konkrét fizetéssel igyekeznek felkelteni az álláskeresők figyelmét.

Például havi 450 ezerért is alig találnak kukásokat – számolt be a kritikus emberhiányról a Pénzcentrum .

A Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. levélben kért segítséget a partner önkormányzatoktól a toborzáshoz, ugyanis már annyira akut a munkaerőhiány, hogy az a szemétszállítási feladatok ellátását veszélyezteti.

Azt is leírták, hogy mely állásokra keresnek sürgősen munkavállalókat:

Tehergépjármű-vezetőnek heti 40 órára – 120 ezer forintos mozgóbérrel együtt – havi 450 ezer forintos bért ajánlanak, míg a szemétszállítási-rakodó munkakörbe ez az összeg 350 ezer forint – a 10 ezer forintos mozgóbérrel együtt.

Az viszont nincs benne a levélben, hogy nettó vagy bruttó fizetést értenek-e ez alatt, mint ahogy az sem, hogy a jelentkezőknek pontosan milyen feltételeknek kell megfelelniük.

A cég területileg Kecskemétre, Ceglédre, Izsákra, Kiskunlacházára, Vácra és Kerepesre keresi a munkavállalókat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet