Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Közlekedésbiztonsági napot tartott a rendőrség Szombathelyen: 120 gyerek vett részt rajta

Több mint százhúsz gyermek vett részt a „Biztonság Hete” keretében meghirdetett közlekedésbiztonsági napon, Szombathelyen.

A „Biztonság Hete” elnevezésű, országos kezdeményezésű program egyik legfőbb célja, hogy minél több gyermek és érintett figyelmét felhívja a biztonságos közlekedés fontosságára.

„Biztonság Hete” keretében meghirdetett közlekedésbiztonsági nap
Kattintson a további képekért!
police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottságának tagjai színes programokkal készültek a 2021. szeptember 20-án, a Főkapitányság Söptei úti objektumában megtartott rendezvényre.

„Biztonság Hete” keretében meghirdetett közlekedésbiztonsági nap
Kattintson a további képekért!
police.hu

A biztonságos és a szabályos közlekedést célzó foglalkozásokra a diákok azon intézményekből érkeztek, amelyek munkájukkal aktív szerepet vállaltak és vállalnak a Főkapitányság által meghirdetett vetélkedőkön, pályázatokon. A résztvevők kipróbálhatták a részegséget szimuláló szemüvegben teljesíthető ügyességi pályát, valamint a különböző jelzőtáblákat és közlekedési szituációkat szemléltető kockakirakókat is.

„Biztonság Hete” keretében meghirdetett közlekedésbiztonsági nap
Kattintson a további képekért!
police.hu

A nap folyamán nagy érdeklődéssel fogadták a rendezvényen résztvevők a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság bemutatóját, valamint a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztályának munkatársai által tartott rendőrkutyás bemutatót is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra