„K*rvára eleged van már belőle, de nem ér véget - Ha a vírus és a vakcinák politikai pártok lennének

Az internetes népköltészet gyöngyszeme.

"Melyik kedvenc virágod, és én megmondom, hogy ki vagy". "Mutasd a hajviseleted, és megtudod a személyiséged rejtett tulajdonságaid!"

Ilyen és ehhez hasonló címekből tonnaszámra található a nyomtatott és internetes magazinokban, és miért ne juthatna eszébe valakinek eljátszani a vakcinák különbségeivel. Pontosabban azzal, hogy azoknak milyen vélt vagy valós másodlagos jelentésük van.

Innentől kezdve már csak egy ugrás a politika – Magyarországon a legtöbb téma amúgy is ide torkollik -, és ha mindehhez hozzáöntünk egy jó adag humort és kreativitást, megkapjuk az alábbi, az interneten keringő alkotást.

Nevessünk hát rajta, az sok mindent gyógyít.

Ismeretlen szerző
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Humor