Eddig: 2 398 597 / 3 000 000 Ft, 108 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Külön hírblokkban elemezte az M1, miért mutatott be riporterüknek Hadházy Ákos fia

Csak a szokásos.

Különös hírblokkot láthattak vasárnap este az M1 nézői. Az állami hírcsatorna ugyanis hosszasan elemezte a pénteki tüntetés Bayer Zsolt szerint "nyomorult gennyládák" tüntettek a Fidesz-székház előtt May 21. 19:46 egy mozzanatát, amiben Hadházy Ákos fia felmutatta középső ujját a csatorna riporterének, Császár Attilának.

A tudósító ezután ment közelebb a fiúhoz, és rákérdezett, hogy meg akarja-e ütni. Mint kiderült, Császár azért jutott erre a következtetésre, mert kisebb vita alakult ki közöttük akkor, amikor a fiú azt mondta, nem mutat be neki még egyszer.

A riport után maga a képviselő is reagált az esetre. Facebook-oldalán azt írta, "sajnos én csak azután indítottam a felvételt, hogy a pártállami propagandatévé vezető szerkesztője a saját kamerájuk előtt mondta el, MENNYIRE UTÁL engem. Ezt már nem merte megismételni az én telefonom előtt, inkább megpróbált elillanni. Sebaj, könnyen bebizonyíthatja, hogy hazudok, ha közzéteszi a kamerájuk vágatlan felvételét. Nem fogja. (...) Ehelyett azt az egyetlen képet tette be a „közszolgálati” híradóba, amikor a fiam mosolyogva beintett neki… Üzenem az érzékeny lelkének, hogy ez talán helytelen, de nagyon is érthető reakció volt. A nemzetközi jelzés nagyon visszafogott volt ahhoz képest a keserűséghez képest, amit érez amiatt a sok mocskos és aljas hazugság miatt, amit az apjáról terjesztettek az elmúlt években."

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra