Átadták Vas megye egyetlen kutyastrandját

A nagy melegben már birtokba is vették a kuytusok a nekik készült kutyastrandot

Örülhetnek a kutyák és a kutyabarátok. A hétfői melegben hivatalosan is megnyílt Vas megye egyetlen kutyastrandja. Nagy igény volt már egy helyre, ahol a házőrzők legálisan hűsölhetnek a vízben. Mivel a hőmérő higanyszála sok helyen 30 °C fölé kúszott, így sok kutyus csobbanhatott a vízben.

Hivatalosan is megnyílt a kutyastrand
Szükség is volt a hűsítésre a tegnapi nap során - Galériáért kattintson a képekre
Mészáros D. Zsolt

Másfél hónapja még csak terv volt, hogy nyissanak egy kizárólag négylábúak számára létrehozott strandot, hétfőn azonban meg is valósult a Közösen a Kutyákkal Egyesület projektje.

A nagyszerű időhöz remek hangulat is járt a tegnapi átadón. A lekerített és bójával határolt területen rengeteg gazdi és még több kutyus vett részt a rendezvényen, amin az Ocho Macho is fellépett. A helyszínen az együttes tagjairól elnevezett fákat is elültettek.

Hivatalosan is megnyílt a kutyastrand
Rengetegen vettek részt a kutyastrand megnyitóján - Galériáért kattintson a képekre
Mészáros D. Zsolt

Kriszti Nózi nevű tacskójával érkezett. Nagyon élvezi a kutyus a vizet, ezt az is alátámasztja, hogy hangos ugatással ugrik a vízbe a labda után. Örülnek, hogy nyílt egy ilyen hely, hiszen nagy szükség volt már rá. Kőszegről érkeztek a megnyitóra és amikor csak lesz idejük ellátogatnak majd egy kis fürdéssel egybekötött játékra.

Hivatalosan is megnyílt a kutyastrand
Nózi nagy ugatás közepette ugrik a vízbe - Galériáért kattintson a képekre
Mészáros D. Zsolt

Emese Zserbó névre hallgató snaucerével látogatott el Szombathelyről az Abért-tóhoz. Nálunk olvasott először a kutyastrandról Kutyabarátok figyelem! 2019. July 09. 07:47 és nagyon megörültek a hírnek. Először kételkedett kicsit, mert nem tudta, hogy Zserbó hogyan viszonyul a vízhez. Korábban már felfigyeltek a balatoni kutyastrandra, de a távolság miatt inkább az Abért-tóra fognak járni. Az óriási snaucer ugyan már úszott a vízben, de a többi kutya egyelőre jobban érdekli.

Hivatalosan is megnyílt a kutyastrand
Zserbót inkább a többi kutya érdekelte - Galériáért kattintson a képekre
Mészáros D. Zsolt

Dorisz Jákról látogatott el Lolával, a keverék kutyussal. Ők korábban már jártak Fonyódra, de a közelsége miatt ők is inkább maradnak a megyében. A Facebookról értesült a hírről és annak örült a legjobban, hogy el van kerítve a strand, mivel ez más helyeken elég nagy probléma szokott lenni.

Hivatalosan is megnyílt a kutyastrand
Lola és gazdája, Dorisz - Galériáért kattintson a képekre
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód