Lackfi János sem lesz Novák Katalin tanácsadója a továbbiakban

Gundel Takács Gábor után a József Attila-díjas költő is ott hagyja a köztársasági elnök csapatát.

Lackfi János otthagyja Novák Katalin tanácsadói testületét – ezt maga a költő jelentette be Facebook-oldalán.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Lackfi azt írja, nem akart hozzászólni napok óta gyűrűző ügyhöz, de „a gyűlölet-vihart sem szeretném tovább állni egy olyan fájdalmas és viszolyogtató ügyben, melyhez hangsúlyozottan semmi közöm.”

„A tanácsadói testületből most kilépek, bár őszintén hittem benne, hogy hosszú távon érhetünk el pozitív változásokat” – írja a népszerű költő.

Korábban szintén bejelentette távozását Gundel Takács Gábor otthagyja Novák Katalin tanácsadó testületét February 08. 17:43 Gundel Takács Gábor televíziós műsorvezető is, aki hibának tartotta, hogy Novák Katalin elnöki kegyelemben részesítette a bicskei gyermekotthon pedofília miatt elítélt igazgatójának helyettesét és egyben bűntársát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek