Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Lánykérés a Savaria Szimfonikusokkal - tévériporter lepte meg az énekesnőt

Gáspár Eszter és Danics Dóra a Hollywood Classics előadására készültek. Esto azonban hiába várt a dalára, a zenekar teljesen mást kezdett játszani. Videó.

Nem várt meglepetésben lett része Gáspár Eszternek, azaz Estonak a Savaria Szimfonikus Zenekarral közös próbáján. A fiatal énekesnő egy nappal a népszerű Hollywood Classics sorozat kezdete előtt a főpróbára érkezett, hogy a szimfonikusokkal és Danics Dórával még egyszer elgyakorolják a közös számokat.

Esto már a színpadon állt a mikrofonnal, amikor Pejtsik Péter intett a zenekarnak, de nem a megbeszélt dallamokat játszották. Az énekesnő nem igazán értette a dolgot, először le sem esett neki, hogy a Love story csendült fel. Zavarában egyik lábáról a másikra állt és segítségkérőn nézett a karmesterre, majd a cinkosan mosolygó zenészekre, de a választ nem tőlük kapta meg a kérdésére.

Lánykérés a Savaria Szimfonikusokkal

A hangfalakból ugyanis ismerős hang szólalt meg. A tévénézők a TV2 Tényekből ismerhetik a hang gazdáját, Esto viszont már egy ideje közelebbi kapcsolatban volt Bartók Zoltánnal, akit először a nézőtéren keresett, majd rájött, hogy a háta mögül szól hozzá a kedvese: "Én nem tudom mi ez, de jó nagyon, / Elrévedezni némely szavadon..."

Romantikus lelkületű olvasóink készüljenek fel arra, hogy vöröshagyma is lesz a közelükben, mert kedves látvány, ahogy a fiatal lány ráeszmél, mi is zajlik körülötte. "Leszel a feleségem?" -érkezik a kérdés a vers után a térdre ereszkedett szerelmes férfitől és Esto elcsukló hangon mondja a remegő kézzel tartott mikrofonba, hogy "Igen!" Mögötte Pejtsik Péter immár felszabadultan vezényel, a zenekar pedig önfeledten játszik. Elhihetik, ez még kívülállóként is óriási élmény.

Lánykérés a főpróbán: aki kérdez - Bartók Zoltán, aki válaszol: Esto
Lánykérés a főpróbán: aki kérdez - Bartók Zoltán, aki válaszol: Esto
Tánczos Mihály

A nézőtéren csupán néhányan ülnek. Danics Dóra szélesen mosolyog, ahogy Mérei Tamás, a zenekar igazgatója is. Esto egy ideig küzd a könnyeivel, aztán hagyja, hadd csorogjanak végig az arcán. Mosolyog, boldog, meghatott. Még egyszer megkérik, ismételje el, mit válaszolt a kérdésre, majd a helyzetre való tekintettel felcserélik a tervezett zenéket és Danics Dóra pattan a színpadra, amíg a szerelmesek kicsit magukhoz térnek.

Dóra a "Felkelő nap házát" énekli, Esto pedig sírva nevet és a fejét csóválva jelzi, mennyire lökött is a párja, akit ezután csókjaival áraszt el. A gyűrű is pont méret, időnként rá-rápillant, mint ha nem hinné el, hogy ez nem egy tréfa.

Danics Dóra is örült barátnője eljegyzésének
Danics Dóra is örült barátnője eljegyzésének
Tánczos Mihály

A videót még októberben rögzítettük, miután kollégánktól megtudtuk, mire készül és eddig csak a szűk családi kör látta. Most azonban megkaptuk az engedélyt arra, hogy olvasóinkkal is megosszuk. Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Juhász Gyula: Szerelem?

Én nem tudom mi ez, de jó nagyon,
Elrévedezni némely szavadon,
mint alkonyég felhőjén, mely ragyog,
És rajta túl derengő csillagok.

Én nem tudom mi ez, de édes ez,
Egy pillantásod hogyha megkeres,
mint napsugár, ha villan a tetőn,
holott borongón már az este jön.

Én nem tudom mi ez, de érezem,
hogy megszépült megint az életem,
Szavaid selyme szíven simogat,
Mint márciusi szél a sírokat.

Én nem tudom mi ez, de jó nagyon,
Fájása édes, hadd fájjon, hagyom.
Ha balgaság, ha tévedés, legyen
Ha szerelem, bocsájtsd ezt meg nekem!

Kívülről így néz ki a Hollywood Classics kapunyitása Szombathelyen

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Volt egyszer egy Amerika - Shrek-színű itallal, Limuzinnal és a csodálatos Amélie-vel

Vigyázat, ez nem az a cikk, amire Berki Tapló Krisztián fanok rápöröghetnek!

Hollywood Classics, a hatodik: nézze meg videókon! Még drónt is bevetettünk

Írtunk róla és képeket is mutattunk, de most jöjjenek a videók is a Savaria Szimfonikus Zenekar népszerű szombathelyi showjáról!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra