Ismét tűz volt a bontásra váró Latex gyárban - Gázpalackokat mentettek a tűzoltók

Újból tűzhöz vonultak a szombathelyi tűzoltók a bontásra váró Latexhez. Ezúttal az irodaépületben égett a szemét. Sok gázpalackot is találtak a tűzoltók.

Egyelőre nem tudni, szándékos gyújtogatás, vagy hanyagság okozott újabb tüzet a szombathelyi, bontásra váró Latex gyár irodaépületében. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre és a lakatokat levágva jutottak be a gyárterületre, majd újabb lakatok levágásával az irodaépületbe. Itt több gázpalackot is találtak, úgy tudjuk tíznél több oxigén-, PB- és szén-dioxid palackot hoztak ki és szükség szerint hűtöttek a tűzoltók.

Újabb tűz a bontásra ítélt Latex-gyárban, Szombathelyen
Vzsugárral hűtötték a felhevült palackokat
Tánczos Mihály

Úgy tudjuk, az irodaépületben már zajlanak a bontási előkészületek és fűtéscsöveket is daraboltak lángvágóval, miközben a földön papír és rongyhulladékok voltak. Információink szerint a palackok tárolása sem felelt meg az előírásoknak. Tűzvizsgáló is érkezett a helyszínre, aki azt igyekszik megtudni, vajon mi okozta a tüzet.

Pár héttel ezelőtt a raktárépület égett
Pár héttel ezelőtt a raktárépület égett
Tánczos Mihály

Az egyik tűzoltóautó az oltás végén kisebb balesetet szenvedett, amikor beszakadt alatta egy vasbeton fedlap. A kocsi jobb első kereke aknába zuhant, de szerencsére a jármű csak minimálisan sérült.

Beszakadt az aknafedél a tűzoltóautó alatt
Beszakadt az aknafedél a tűzoltóautó alatt
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Raktárépület égett Szombathelyen - videóval és légifotókkal

A Latex volt raktárépületében több tonna lyukkártya, kötözőanyag és hulladék égett, a tűzoltók nagy erőkkel oltották a tüzet. A füstöt harminc kilométerről is látni lehetett. Légifotókkal, videóval frissítve.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek