Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Látogatási tilalom van a csornai kórházban a járványhelyzet miatt

Péntektől tilos a látogatás, nem tudni, meddig.

A csornai Margit Kórház járványhelyzetre hivatkozva szigorú látogatási tilalmat rendelt el november 17-től, vagyis már péntektől kezdődően. Egyelőre nem pontosították, pontosan meddig lesz érvényben az intézkedés, írja az Index .

A látogatást egészen pontosan a Margit Kórház krónikus belgyógyászati osztályán és a rehabilitációs „C” osztályán rendelték el november 17-én, visszavonásig.

A tilalom alól kivételt képez az egészségügyi törvény által előírt körülmények – súlyos terminális állapotban lévő betegek látogatása, valamint az egyházi személy tevékenységének biztosítása.

A tilalom bevezetését a jelenlegi járványhelyzettel indokolták, azonban azt nem részletezték, pontosan milyen mértékű a fertőzöttség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek