Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Látta már Szombathely repülő csészealját?

Talán az igazság nem is odaát van?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Senkinek se szóljatok, de nem igaz, hogy Szombathelyen nincsenek földönkívüliek, mert mi megtaláltuk az űrhajójukat a Domus üzletház mögött. Igaz, jól álcázzák. Hiszen kinek tűnne fel, egy évtizedek óta ott rozsdásodó „szellőztető kupola” mely - mi tudjuk - valójában UFO.

Eléggé kísérteties a hasonlóság a korabeli UFO beszámolókkal és felvételekkel
Mészáros D. Zsolt

Bár az évtizedes parkolás nem tett jót neki, a csillagközi térbe így már nem szívesen lépnénk ki vele, de egy kis marsi túrára, netán otthagyni lábnyomunkat a hold porában Neil Armstrong-é mellett, vagy keringeni vele naprendszerünkben, egy kis felújítást követően még jó lehet(ne)!

Elegáns megoldás lenne tőlük, nem?
Mészáros D. Zsolt

Ahogy az emberi technika is fejlődik, úgy az idegen csészealjak is sok fejlődésen mehettek keresztül az évtizedek alatt. Talán erre az idejét múlt darabra már nincs szükségük idegen barátainknak és itt hagyták mementónak? Vagy a tulajdonosai most is köztünk járnak?

A szombathelyi UFO
Köztünk járnak?
Mészáros D. Zsolt

Vajon az igazság ideát van Szombathelyen?...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Humor

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra