Megvan a kokainos videó helyszíne?

Egy balatoni luxushajó belseje kísértetiesen hasonlít a videóra - írja és mutatja az Index.

A hét elején röppent fel a hír Balatoni vitorláson készült a kokainos videó? 2013. October 07. 18:49 , hogy egy hajón készülhetett az a videó, amin egy, Lazáry Viktor szombathelyi alpolgármesterre nagyon hasonlító férfi fehér port szív fel. Az Index – helyi forrásokra hivatkozva – azt is írja, hogy a városvezetés fiatal fideszes csapata rendszeresen járt Csapatépítőn készülhetett a kokainos videó 2013. October 04. 12:11 hajópartikra.

A lap munkatársai megtalálták azt a hajótípust, amelynek kabinja hasonlít a videón látható helyszínhez. A Dufour 365-es vitorlás nyolc férőhelyes, közel 11 méter hosszú. Ára 40-50 millió forint körül van, de a Balatonon van néhány belőle, ezek között vannak bérbe vehetők is. A bérleti díj napi 80-110 ezer, félmillióért odaadják egy hétre is.

Az említett videót Önök szerint ki szívja fel a fehér port a videón? 2013. September 26. 10:24 két hete hozta nyilvánosságra Czeglédy Csaba, a szombathelyi közgyűlés MSZP-SZTKE frakciójának vezetője, a közgyűlésben kijelentette, a felvételen Lazáry Viktor, fideszes alpolgármester látható kokain-fogyasztás közben. Lazáry tagadta a vádat és nyilvános vizelet-drogteszten vett részt Országos vizelés - Lazáry Viktor drogtesztje negatív 2013. September 27. 11:12 , ami negatív eredménnyel zárult.

Az Index összerakta a képet
Index

A Nemzeti Nyomozóiroda elindította a nyomozást Valódi lehet a kokainos videó? - A Nemzeti Nyomozóiroda Szombathelyen 2013. October 03. 08:51 Czeglédy feljelentése alapján, közben Lazáry is feljelentette Czeglédyt, párttagságát pedig felfüggesztette Lazáry Viktor lemondott párttagságáról 2013. October 05. 18:42 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Balatoni vitorláson készült a kokainos videó?

Ezt írja az Index, és beszámol arról is, hogy Czeglédy Csaba négyórás tanúkihallgatáson adta át a rendőröknek a bizonyítékokat.

Lazáry Viktor lemondott párttagságáról

A droggyanúba keveredett szombathelyi alpolgármester fel is jelentette az ellenzék frakcióvezetőjét.

Lazáry útja a Fidelitastól az alpolgármesteri székig - fotókon is

Több mint tíz éve van jelen a közéletben a droggyanúba keveredett szombathelyi alpolgármester. Összefoglaljuk eddigi karrierjét.

Csapatépítőn készülhetett a kokainos videó

A Blikk úgy tudja, hogy egy csapatépítő tréningen készült az a videó, amin az MSZP szerint Lazáry Viktor fogyaszt kábítószert.

Szombathelyi fideszes belháború a kokainvád mögött?

Az Index szerint lehetséges, hogy a drogozós felvétel a Fidesztől szivároghatott ki. A kokainvád kettétörheti Lazáry Viktor párton belüli karrierjét.

Valódi lehet a kokainos videó? - A Nemzeti Nyomozóiroda Szombathelyen

A szervezett bűnözés elleni főosztály munkatársai Szombathelyre jöttek nyomozni Lazáry feltételezett videója ügyében.

Országos vizelés - Lazáry Viktor drogtesztje negatív

Így vizelt az alpolgármester a sajtó előtt - Lazáry Viktor nyilvános drogtesztjén jártunk.

Önök szerint ki szívja fel a fehér port a videón?

Ez az a felvétel, amely alapján Czeglédy Csaba drogfüggőséggel vádolja az egyik szombathelyi alpolgármestert.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet