Leáll a sérült gyerekek iskolabusza

Vannak családok, akik nem tudják majd iskolába járatni a gyereküket, mivel szociális szervezeteknek nem jár ársapkás üzemanyag.

Több mint 100 értelmileg sérült gyerek iskolába jutása került veszélybe, miután a jövő héten már nem tudja vállalni a szállításukat a miskolci Szimbiózis Alapítvány. Ennek oka, hogy elfogyott az éves üzemanyagkvótájuk, az üzemagyag piaci ára pedig annyira magas, hogy nem tudják kifizetni. Van olyan szülő, aki hétfőtől egyáltalán nem tudja iskolába küldeni gyerekét - írja a 168.ora.hu .

Speciális iskolabusz
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek