1001 lecsó délutánja - Eső szitálós őszköszöntő a SICC-ben

Az alapanyagokban mindenki egyetértett, a titkos hozzávalókat azonban ki-ki ízlése szerint adagolta. Ezúttal a Tanműhely szakácsai nyerték a főzőversenyt.
Protekciós nyugat kondér
Protekciós Nyugat kondér - katt a képekért!
sadness

Vasárnap délután kettő órára várta a lecsó főzés mestereit a SICC, azaz a megboldogult Oladi Művelődési Központ. A rendezvény nem csak nevében volt őszköszöntő, hiszen az időjárás is teljesen az évszakot idézte. A csapatok lelkesedését azonban ez sem törte le, aki hozott az sajáttal, aki nem az a szomszéd lélekmelegítőjével igyekezett formában maradni. A Nyugat Rádió csapata, élén Farkas Bazsival is kemény aprításba fogott. Ha pedig sikerült áthidalni a tűzrakás nehézségeit, már is főhetett a lecsó. Amit hol kolbásszal, hol szalonnával, hol meg hagymával kezdtek a szakácsok. A végeredmény persze ugyanaz lett... mindenki jól lakott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód