1001 lecsó délutánja - Eső szitálós őszköszöntő a SICC-ben

Az alapanyagokban mindenki egyetértett, a titkos hozzávalókat azonban ki-ki ízlése szerint adagolta. Ezúttal a Tanműhely szakácsai nyerték a főzőversenyt.
Protekciós nyugat kondér
Protekciós Nyugat kondér - katt a képekért!
sadness

Vasárnap délután kettő órára várta a lecsó főzés mestereit a SICC, azaz a megboldogult Oladi Művelődési Központ. A rendezvény nem csak nevében volt őszköszöntő, hiszen az időjárás is teljesen az évszakot idézte. A csapatok lelkesedését azonban ez sem törte le, aki hozott az sajáttal, aki nem az a szomszéd lélekmelegítőjével igyekezett formában maradni. A Nyugat Rádió csapata, élén Farkas Bazsival is kemény aprításba fogott. Ha pedig sikerült áthidalni a tűzrakás nehézségeit, már is főhetett a lecsó. Amit hol kolbásszal, hol szalonnával, hol meg hagymával kezdtek a szakácsok. A végeredmény persze ugyanaz lett... mindenki jól lakott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód