Kiégett a Matyi és a Hegedűs hűtőautója - videóval

Falunapi bulira készült a Matyi és a Hegedűs nevű formáció énekese. Bérelt hűtőkocsiban hűtötték az italt Salköveskúton, de a jármű az éjjel kiégett.

Eddig ismeretlen okból, feltehetőleg elektromos zárlat következtében kiégett egy hűtőautó ma hajnalban Salköveskúton, a Mulató nevű kocsma udvarán. A járműben a másnapi falunapra szánt üdítők és alkoholos italok voltak. A Mercedes hűtőkocsit a Matyi és a Hegedűs Matyijaként ismert Mátyás Zoltán bérelte. Videónkban beszél a szerencsétlen esetről.

A tűzben senki nem sérült meg, de a hűtőautón kívül két házban is keletkezett némi kár a hő miatt. Az autó csütörtökön délután óta parkolt az udvaron, este 9-kor a kocsma alkalmazottja még ránézett, minden rendben volt vele. A tűz pénteken hajnali egy óra után keletkezett.

Kiégett hűtőkocsi Salköveskúton
Ide nem a Bomba csapott be - képgaléria
Tánczos Mihály

Ebben a salköveskúti kocsmában forgatták nemrégiben a Matyi és a Hegedűs Kocsmadal c. videoklipjét. A holnapi falunapon a kiégett jármű még valószínűleg ott áll, ahol most, mivel a biztosító szemléjéig nem lehet elvinni. Mátyás Zoltán már új hűtőautót bérelt, így a holnapi mulatság nem marad el a sajnálatos tűzeset miatt.

A Kocsmadal, amit ugyanitt forgattak korábban
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló