Legalább ennyi: sikerült rendbe rakni egy korlátot a Derkovits és Olad közötti hídnál

A híd is sorra kerül. Majd, ha megérkeznek az EU-s pénzek.

"Megígértem, megcsináltattam" - kezdte Facebook-posztjában Czeglédy Csaba szombathelyi képviselő, aki azt a hírt osztotta meg a szombathelyiekkel, hogy végre elkészült "a Derko és Olad közti hídnál a lépcső melletti korlát, segítve a nehezebben mozgók biztonságos közlekedését." És hogy még teljesebb legyen az öröm, hozzátette azt is, hogy a lépcső letakarítása érdekében is már intézkedett.

Az új korlát
Czeglédy Csaba / Facebook

Ugyanakkor az a képeket nézve látható, hogy hídra is ráférne egy felújítás, de mint a képviselő szavaiból kiderült: az is "benne van az uniós programban - már csak a pénzt kellene megkapnunk rá."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet