Legalább ennyi: sikerült rendbe rakni egy korlátot a Derkovits és Olad közötti hídnál

A híd is sorra kerül. Majd, ha megérkeznek az EU-s pénzek.

"Megígértem, megcsináltattam" - kezdte Facebook-posztjában Czeglédy Csaba szombathelyi képviselő, aki azt a hírt osztotta meg a szombathelyiekkel, hogy végre elkészült "a Derko és Olad közti hídnál a lépcső melletti korlát, segítve a nehezebben mozgók biztonságos közlekedését." És hogy még teljesebb legyen az öröm, hozzátette azt is, hogy a lépcső letakarítása érdekében is már intézkedett.

Az új korlát
Czeglédy Csaba / Facebook

Ugyanakkor az a képeket nézve látható, hogy hídra is ráférne egy felújítás, de mint a képviselő szavaiból kiderült: az is "benne van az uniós programban - már csak a pénzt kellene megkapnunk rá."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet