Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A legjobbak közé választották a Nyugat fotósának két képét is egy országos fotópályázaton

20 ezer pályamű közül választották be Mészáros D. Zsolt fotóit.

Első alkalommal hirdették meg még 2019-ben a Magyarország 365 fotópályázatot, melyre az ország bármelyik pontjáról jelentkezhettek fotósok több különböző kategóriában is. Ebből kifolyólag kategóriánként több helyezett is lett, de nem csak az ő munkájukat ismerték el, hanem egy kiállítás keretében több másik fotót is beválogattak a legjobbak közé.

Köztük van a Nyugat fotósa, Mészáros D. Zsolt is, akinek két fotóját válogatták be a legjobbak közé. Az eredeti tervek szerint egy kiállítást is rendeztek volna Budapesten ezekből a képekből, de közbeszólt a koronavírus-járvány, így végül az online térbe költöztették a kiállítást.

„A magyar kormány 2019-ben hirdette meg a Magyarország 365 fotópályázatot. A pályázat célja, hogy bemutassa az ország értékeit. Amatőr és hivatásos fotográfusok három kategóriában több mint 20 ezer képet küldtek be. Ezen az oldalon a legjobbnak ítélt alkotásokat mutatjuk be, köztük a díjazott képekkel. Ismerjük meg közösen Magyarország büszkeségeit!” – szól az online kiállítás bevezetője, amit ide kattintva lehet megnézni.

Mészáros D. Zsolt

Zsolt egyik nyertes fotója a szombathelyi Órásházról készült és annak a galériának volt része, melyet még tavaly december elején mutattunk meg a Nyugaton. A képek különleges és egy kicsit más szemszögből mutatják meg Szombathely már jól megszokott helyszíneit. Cikkünkért és a többi fotóért kattints ide Kis csónakom leng a Perint vízén – különleges fotókat készített Szombathelyről kollégánk 2019. December 01. 12:12 !

Mészáros D. Zsolt

A másik fotó Sárváron készült és szintén láthatták már a Nyugat olvasói, amikor egy évvel ezelőtt bemutattuk a város utcáin zenélő harmonikást. Burai Sándor 20 éve utcazenészként keresi a kenyerét és elmondása szerint ebből tartja el a családját is. Róla készült cikkünket ide Hallotta már Sárvár utcáin a harmonikást? 2019. May 30. 16:59 kattintva olvashatjátok el.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra