Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Ha sokat akarsz keresni, menj légiforgalmi irányítónak, politikusnak vagy foglalkozz alternatív gyógymódokkal

Ha nem fontos a pénz, légy bognár, takarító vagy favágó.

A havi egymilliót is eléri a légiforgalmi irányítók alapbére, a tényleges kerestük pedig bőben másfélmillió körül van - írja a pénzcentrum,hu . A legújabb béradatokat a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) tett közzé, ezekből kiderül, hogy a kutatás-fejlesztésben, az informatikáéban, a pénzszektorban lehet jól keresni. De érdemes elmenni politikusnak is, és az alternatív gyógyászattal foglalkozóknak sem kopik fel az álluk.

Forrás: pénzcentrum.hu

Az NFSZ kiadta a legrosszabbul fizetett szakmák listáját is. Több mint 150 olyan foglalkozás van, ahol a bruttó fizetés nem haladja meg havi szinten a 200 ezer forintot, de sok közülük még a 150 ezres bruttó határt sem éri el. Ezen a listán elsősorban a régi, kihalófélben lévő szakmák szerepelnek, a takarítók, dajkák sem keresnek jól. A képet persze árnyalja, hogy ezen a listán szép számmal vannak olyan szakmák, ahol jellemző a zsebbe fizetés és a borravaló.

Forrás: pénzcentrum.hu

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság