Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Legyen óvatos, ha a Vasivíztől kopogtatnak!

Csalók járkálnak Vas megyében, akik karbantartónak adják ki magukat.

Illetéktelenek próbálnak bejutni vasi ingatlanokba a VASIVÍZ ZRt. nevében, szennyvízhálózat-ellenőrzés, illetve hálózatmosatás címén. A szükséges karbantartás elvégzésére hivatkozva kérezkednek be magáningatlanokra vagy üzemeket, vállalkozásokat keresnek fel – írja a Vasivíz.

A pontos helyszíneket nem említették, viszont Sárvár hivatalos Facebook-oldala szerint Sárvár és Celldömölk biztosan érintett. A Vasivíz pedig hangsúlyozza, hogy jelenleg nem végeznek karbantartó jellegű mosatásokat a sárvári szennyvízelvezető-rendszeren, melyhez Sárvár, Rábasömjén és Rábapaty tartozik.

Azt mondják, az ütemezett karbantartások várhatóan júliusban kezdődődnek, de ezek pontos helyéről és idejéről majd tájékoztatni fogják ez érintett utcákat szórólappal, illetve a honlapon is közzéteszik majd az értesítéseket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra