Lehet, hogy mégis lesz Kőszegnek strandja?

Versenyuszoda, gyógyfürdő, reumatológia és egy szabadtéri strand tervei kerültek elő.

Régi álma a kőszegieknek, hogy a két évtizede bezárt strand helyett végre egy új és korszerű létesítményben élvezhessék a nyarat. Az Összefogás Kőszegért Egyesület már tett is jópár felajánlást annak érdekében, hogy a város vezetői felfigyeljenek a helyiek igényeire.

Flashmob a kőszegi strandért
Napozóágyak a kőszegi városházával szemben - A kőszegiek régóta vágynak a strandra
Összefogás Kőszegért Egyesület

Tavaly írtunk róla, hogy 300 db napozóágyat, 45 köbméter finom kavicsot, 1500 köbméter édesvizet, 14 db öltözőbódét, 7 db ülőpadot és egy 11 méter hosszú 2 méter széles felirat melyen a "KŐSZEGI STRANDFÜRDŐ" áll, is már a strandé lenne, ha már kinyitott volna.

Az Összefogás Kőszegért Facebook-oldala most arról tudósít, hogy nagy nap lesz a mai a kőszegi strand életében.

Összefogás Kőszegért Egyesület

TISZTELT LAKOSSÁG!!! KÉRÜNK SOK MEGOSZTÁST!!! A VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁG ELŐTT A KŐSZEGI STRAND..... 2018 04 18.-n 14.00 órai kezdéssel ülésezik újra a Városfejlesztési, Idegenforgalmi,...

Bár korábban Kőszeg polgármestere, Huber László úgy nyilatkozott, hogy nincs elegendő pénz a strand felépítésére és üzemeltetésére, most egy prezentációt mégis meghallgat a Városfejlesztési, Idegenforgalmi, Környezetvédelmi és Vagyonügyi Bizottság.

Oláh Dóra a Műszaki Egyetemen végzős hallgatója diplomamunkaként készítette el egy jövőbeli versenyuszoda, gyógyfürdő és szabadtéri strand terveit. A tervező a 16.000 m2-es komplexum terveit szerdán 14 órától a bizottsági ülésem mutatja be.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet