Eddig: 2 428 597 / 3 000 000 Ft, 109 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Lehet, hogy mégis lesz Kőszegnek strandja?

Versenyuszoda, gyógyfürdő, reumatológia és egy szabadtéri strand tervei kerültek elő.

Régi álma a kőszegieknek, hogy a két évtizede bezárt strand helyett végre egy új és korszerű létesítményben élvezhessék a nyarat. Az Összefogás Kőszegért Egyesület már tett is jópár felajánlást annak érdekében, hogy a város vezetői felfigyeljenek a helyiek igényeire.

Flashmob a kőszegi strandért
Napozóágyak a kőszegi városházával szemben - A kőszegiek régóta vágynak a strandra
Összefogás Kőszegért Egyesület

Tavaly írtunk róla, hogy 300 db napozóágyat, 45 köbméter finom kavicsot, 1500 köbméter édesvizet, 14 db öltözőbódét, 7 db ülőpadot és egy 11 méter hosszú 2 méter széles felirat melyen a "KŐSZEGI STRANDFÜRDŐ" áll, is már a strandé lenne, ha már kinyitott volna.

Az Összefogás Kőszegért Facebook-oldala most arról tudósít, hogy nagy nap lesz a mai a kőszegi strand életében.

Összefogás Kőszegért Egyesület

TISZTELT LAKOSSÁG!!! KÉRÜNK SOK MEGOSZTÁST!!! A VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁG ELŐTT A KŐSZEGI STRAND..... 2018 04 18.-n 14.00 órai kezdéssel ülésezik újra a Városfejlesztési, Idegenforgalmi,...

Bár korábban Kőszeg polgármestere, Huber László úgy nyilatkozott, hogy nincs elegendő pénz a strand felépítésére és üzemeltetésére, most egy prezentációt mégis meghallgat a Városfejlesztési, Idegenforgalmi, Környezetvédelmi és Vagyonügyi Bizottság.

Oláh Dóra a Műszaki Egyetemen végzős hallgatója diplomamunkaként készítette el egy jövőbeli versenyuszoda, gyógyfürdő és szabadtéri strand terveit. A tervező a 16.000 m2-es komplexum terveit szerdán 14 órától a bizottsági ülésem mutatja be.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra