Eddig: 1 799 863 / 3 000 000 Ft, 94 támogató. Még4nap.
Légy része az igazságnak!

Lemaradt Alföldi zalaszentgróti estjéről?

Itt visszanézheti az egész beszélgetést.

A múlt héten szombaton Volt, aki parókát vett, mert félt, hogy észreveszik, hogy megnézte Alföldi Róbert beszélgetőestjét 2018. March 26. 12:13 rendeztek egy beszélgetést Zalaszentgróton Alföldi Róberttel. Az est azért volt különleges, mivel Alföldit eredetileg Zalaegerszegen látták volna vendégül, ám állítólag a város fideszes országgyűlési képviselője Vigh László nem engedte, hogy az ellenzéki megnyilvánulásairól ismert színész-rendező közéleti beszélgetésen részt vegyen.

Zalaegerszegen nem volt olyan hely, amelyik befogadta volna a rendezvényt, végül Zalaszentgrót Mégis van egy hely Zalában, ahol a politikai okokból kitessékelt Alföldit szívesen látják 2018. March 17. 15:53 polgármestere döntött úgy, hogy teret ad az estnek.

Most felkerült a youtube-ra az est vágatlanul. Íme:

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet