Szeptemberben meghódították Lengyelországot a Fitt-boxos ökölvívók

Három fiatal versenyző lépett ringbe.

Hámori Luca és Rába Noémi még szeptember 4-én indult útnak Gliwicébe, ahol a Silezian Women’s Open nemzetközi tornán képviselték hazánkat és a Fitt-Box Ökölvívó Egyesületet.

Luca első mérkőzésén lengyel ökölvívót hagyott maga mögött elit női 66 kg-ban. Második mérkőzése előtt utolsó pillanatos sérülése miatt sajnos nem léphetett ringbe. A szakmai stáb úgy látta jónak, hogy 1 hónappal az Európa Bajnokság előtt nem érdemes kockáztatni a nagyobb sérülés esélye miatt.

Rába Noémi junior női 50 kg-ban első nemzetközi megmérettetésén vett részt a válogatott keret tagjaként. Noémi szépen helytállt, bronzéremmel térhetett haza.

Hámori Luca és Rába Noémi a Silezian Women’s Openen
Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Jankó Krisztián szeptember 9-én ugyancsak Lengyelországba utazott, ahol a Kárpát Kupa versenysorozaton bizonyíthatott elit férfi 71 kg-ban.

Krisztián lengyel versenyzővel csapott össze. Az ellenfél számára kedvezett a hazai pálya, így a vasi ökölvívó egy nagyon harcos, kiélezett mérkőzés során maradt alul.

Jankó Krisztián a Kárpát Kupa versenysorozaton
Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

„Büszkék vagyunk versenyzőinkre és az általuk elért eredményekre. Hajtunk tovább keményen, hiszen az idei év még sok csatát tartogat!” – mondta lapunknak Varsányi Áron edző.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport