Ha lennél újra Napközis, most megteheted

Május 14-én, szombaton a Csónakázótó szigetén zenés délután vár.

Szombaton a Csótó-szigeten egész délután könnyed zenei aláfestéssel ücsöröghetünk a fűben. Az egyik szervező, Kovács Ákos azt mondta, egy kicsit hiányolta az ilyesfajta rendezvényeket, így úgy döntött, összehoz egyet.

És bár még sosem csinált hasonlót, nagyon meglepődött, hogy a visszajelzések alapján, sokakat érdekel. A rendezvény sikerétől is függ persze a folytatás, de alapvetően sorozatot szeretnének csinálni Nagy Péterrel, aki a délután másik főszervezője.

Napközi a Csónakázó-tónál
lutorkatalin

Bátran buzdítanak mindenkit, hogy a kisállatát se hagyja otthon, és családosokat is legalább annyira várnak, mint fiatalokat. A jó idő, egy kis megállás, jó zene és a friss levegő úgyis azonnal összehozza az ismeretleneket is.

Déltől egészen este tízig DJ-k váltják majd egymást a keverőpultnál. A fellépők között ott lesz MonoMono, Csega, feri.rar, Lonca b2b Ricsi, Szkvess és petrad.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló