Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megtörtént a szombathelyi Március 15. téren az, amire hetek óta vártunk

Van egy jó hírünk - nekünk is szebb lett tőle a napunk -, és egy fotónk hozzá.

Két hete írtunk Lassan térdig ér a gaz Szombathely legzöldebb járdáján 2019. August 14. 12:02 arról, hogy közel 60-70 centiméteres a gaz a Március 15. téren, az egykori élelmiszerbolt előtt, magán a járdán, és nem csak mellette. Azóta teltek-múltak a napok, és végül megoldódott a probléma. Nem magától persze, nyilván tettek érte szorgos emberek. A változás eléggé szembetűnő: némileg rendezettebb zöld terület díszeleg a járdán.

Ilyen volt...
Mészáros D. Zsolt

Meg kell ugyanakkor jegyezni, hogy ettől még jelen van a gaz a járdán - ahol ugye nem sok keresnivalója -, csak épp kevésbé zavaró. De nem vagyunk szőrösszívűek, örülünk a változásnak, hiszen látjuk, hogy valakinek feltűnt a méretes gaz, tett azért, hogy szebb legyen a járda, és ne kelljen kerülgetni a burjánzó növényrengeteget.

...ilyen lett
Varga Mátyás

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra