Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Lassan térdig ér a gaz Szombathely legzöldebb járdáján

Egyre nagyobb területet hódít vissza a természet a Március 15. tér járdájából.

Olvasónk hívta fel figyelmünket, hogy a Március 15. tér egy kis területén megkezdődött Szombathely zöldítése. A volt élelmiszerbolt előtt a gaz már nagyobb, mint a mellette található zöld sávban.

Valószínűleg ez a város legzöldebb járdája is egyben. Az egészben az a legérdekesebb, hogy az illetékesek semmit se tesznek az ügyben, pedig a legnagyobb szálak már közel egyméteresek. Enyhe túlzással, akár már kaszálhatni is lehetne a zöldet.

Marcius 15. tér előtti gaz
Gaztenger a Március 15. téren
Mészáros D. Zsolt

De nem ez az egyetlen szépséghiba a Március 15. téren. Egy hónapja írtunk az itt található oszlopok A Március 15. tér oszlopai láthatóan megoldhatatlan feladat elé állítanak mindenkit 2019. July 11. 12:02 ról. A burjánzó gaz is azt támasztja alá, hogy bőven van tennivaló a város egyik szépséghibás szegletén.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra