Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Lenyúlta és meghúzta szállásadója kocsiját

Költözésben akart segíteni egy ismerősének, de sunyiban.

A Sárvári Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének bűntette miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki engedély nélkül elvette a szállásadója gépkocsiját 2020 augusztusában egy Sitke közeli községben – írja a Vas Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint a vádlott szívességi lakáshasználóként lakott a sértett házában, aminek udvarán ott állt a 190.000 forintos kocsija is, benne az indítókulccsal.

A vádlott egyik ismerőse pedig úgy döntött, hogy hazaköltözik a családjához Nyíregyházára, erre ő felajánlotta, hogy elviszi. Bepakolták a holmiját az autóba, majd a sértett tudta nélkül útnak indultak egy nyári éjjelen.

A vádlottnak jogosítványa sem volt és nem jutottak túl sokáig anélkül, hogy baj lett volna. Miközben ugyanis kihajtott az udvarról, meghúzta a kocsi oldalát, amivel 138.000 forintos kárt okozott. De itt még nincs vége a történetnek, másnap ugyanis, mielőtt még Nyíregyházára értek volna igazoltatták.

A rendőrség végül lefoglalta az autót, majd visszaadták a sértettnek. A Sárvári Járási Ügyészség pedig pénzbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra