Lesz streetball, futóverseny és itt lesz Rubint Réka is Szombathelyen

Az Ébredj Szombathely! programsorozat rengeteg sportlehetőséget kínál majd a futás-úszás-biciklizésen túl is.

A programoknak már egy előszelével találkozhattunk az önkormányzat Facebook-oldalán, ahol már hetek óta osztanak meg reggeli mozgásra buzdító videókat. A sportos ébredéshez ajánlják ezeket, de itt nem állhatunk meg, a sportos mindennapokra, az egészséges életmódra is gondolkodni kell. Ennek a szellemiségében rendeznek most számtalan eseményt, hogy a várost több élettel töltsék meg.

Sajtótájékoztató az Ébredj Szombathely! programsorozatról
lutorkatalin

A programokhoz a Pannonsport Kft. is csatlakozott, az ügyvezető Kalmár Attila mesélt a sportolási ötleteiről. Természetesen fontos volt átgondolni azt is, milyen feltételek adottak egy-egy sporthoz, és például a napjainkban divatosnak mondható futásra mindenképpen szerettek volna alapozni. Ha megnézzük, az ország nagyobb városaiban szinte mindenhol vannak különböző, a futó közösségre alapozó versenyek. Most végre Szombathelynek is lesz egy sajátja, ahol az ovis távtól egészen a komoly kilométerekig, bármire nevezhet - és még a polgármesteri irodán is keresztül lehet majd futni. De természetesen a város más nevezetességein is keresztül visz majd az útvonal.

Sajtótájékoztató az Ébredj Szombathely! programsorozatról
lutorkatalin

Rubint Rékával is lesz lehetőség találkozni, sőt az Agorában egy edzést is végigcsinálhatunk vele. Az biztos, hogy törölközőt érdemes lesz hozni, főleg, ha más edzők, népszerű oktatók is társulnak még a program mellé.

Ha Szombathelyen sportról van szó, akkor igazából nem lehet elmenni a kosárlabda mellett, de nem is kell. Most aki eddig csak rajongója volt ennek a sportágnak, és a szurkolást választotta, az a Streetball-fesztiválon kipróbálhatja magát, ugyanez igaz a dartsra is, hiszen ki ne dobált volna már a kocsmában néhányat abba a furán villogó táblába. A nyílt versenyen ők is bátran nevezhetnek.

A városi rendezvények mellett komoly sportrendezvényekre is ellátogathatunk majd, lesz például tornászverseny, lövészverseny, de az sem utolsó szempont, hogy a városban a turizmus fellendüléséhez is hozzájárul mindez.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló