Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Lett egy harmadik kupakgyűjtő szíve is Szombathelynek

Ez az oladi lakótelepen lelt otthonra.

Az Olad, a mi otthonunk nevezetű Facebook-oldalon dicsekedtek el büszkén azzal, hogy egy újabb kupakgyűjtő szívvel gazdagodott Szombathely. Ez már a harmadik, ráadásul napra pontosan 5 hónappal azután helyezték ki, hogy felavatták a Borostyánkő és a Domus Áruház mellettieket. Szombathely nem aprózza el, rögtön két kupakgyűjtő szív is hódító útjára indult April 01. 15:18

„Szeretnénk megköszönni az Éljen Szombathely! Egyesületnek, és Putz Attila vállalkozásának, az Emplastrum Kft.-nek, hogy már az oladi lakótelepen is lehet kukapokat gyűjteni a kis Tesco mellett” – írták a fotóhoz.

Facebook/Olad, a mi otthonunk

De hogy egyébként van-e értelme a kupakgyűjtési láznak, azt sokan taglalgatják. A témával nemrég mi is részletesen foglalkoztunk, és igyekeztünk válaszolni minden kupakgyűjtéssel kapcsolatos kérdésre. A teljes cikket itt Van értelme a kupakgyűjtési láznak? June 02. 18:48 lehet elolvasni!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Van értelme a kupakgyűjtési láznak?

Mennyit ér egy kupak? Mennyi fér egy szívbe? Hogy lesz a kupakokból pénz? – Válaszolunk minden kupakgyűjtéssel kapcsolatos kérdésre.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra