Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bezárt, de januárban újra nyit az LMP szombathelyi irodája

Nagy lakat van rajta, pedig nemrég adták át. Megkérdeztük, mi történt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tavaly októberben nyitott irodát Szombathelyen Irodát nyitott az LMP Szombathelyen 2013. October 17. 18:16 az LMP, akkor ott is voltunk a megnyitón. A két választási kampányban használták is szépen, és ügyfélfogadást is tartottak a 11-es Huszár út elején, a kis zsákutcában lévő helyiségben.

LMP iroda
Már nincs kit értesíteni
Vágvölgyi Bálint

Aztán néhány napja észrevettük, hogy az iroda zárva, nagy lakat van az ajtaján, hallottuk azt is, hogy felmondták a bérleti szerződést. A dologhoz hozzátartozik, hogy az LMP gyengén szerepelt az őszi önkormányzati választásokon, míg az előző ciklusban volt képviselőjük a városi közgyűlésben, most nem szereztek mandátumot.

Felhívtuk hát Horváth Zoltánt, aki az LMP városi képviselője volt négy évig, most a párt megyei szervezetének elnökségi tagja. Horváth azt mondta, tényleg nem működik az irodájuk, és valóban felmondták a bérleti szerződést. Az iroda működése és feladata a választások előtt volt jelentős, ez most csökkent.

LMP iroda
Ugyanitt nyílik majd újra
Vágvölgyi Bálint

A bérleti díjat a területi szervezet fizette, és elfogyott az erre szánt keret. De Horváth kijelentette, valószínű, hogy rövidesen újra megnyitják az irodát, és megújítják a bérleti szerződést. Hozzátette, kicsit más formában működtetik majd, a bérleti díjat pedig vagy az országos szervezet fizeti, vagy valamelyik országgyűlési képviselőjük szombathelyi irodájaként működik majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Irodát nyitott az LMP Szombathelyen

Nyüzsgő térré szeretnék tenni, el is kezdték. Széll Bernadett, a párt társelnöke rezsiblöffről, antikorrupcióról beszélt.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra