Eddig: 1 639 863 / 3 000 000 Ft, 75 támogató. Még8nap.
Légy része az igazságnak!

Autóból és boltból is lopott egy férfi Szombathelyen

A biztonsági őrök buktatták meg.

Többrendbeli lopás miatt emelt vádat a Szombathelyi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2023 februárjában, Szombathelyen egy parkoló gépkocsi ablakát kézzel lenyomta és az autóból 18 ezer forintnak megfelelő értéket tulajdonított el.

Ugyanekkor egy másik gépkocsit is megpróbált kinyitni, ennek az ajtaját akarta kifeszíteni, sikertelenül. Cselekményével több mint 25 ezer forint rongálási kárt okozott.

Az ügyészség közleményében hozzátette, a férfi 2023 áprilisában egy áruházban 63 ezer forint értékű terméket pakolt a hátitáskájába, azért, hogy ellopja, a biztonsági őrök azonban – mielőtt az üzletből távozott volna – feltartóztatták.

A férfi büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra