Ma délután rendkívüli kormányinfó lesz az uniós pénzekről

A Bizottság dél körülre várható bejelentése után az Orbán-kormány 14.30-kor rendkívüli kormányinfót tart.

A Magyarországnak járó ezermilliárdok sorsáról döntenek ma Brüsszelben. Mint arról beszámoltunk, a kormány részéről azzal kalkulálnak, hogy 3000 milliárd felfüggesztésére tesznek javaslatot, de a magyar helyreállítási tervdokumentumot jóváhagyják. Arról is írtunk: Ursula von der Leyen nem utazik Budapestre.

A Bizottság egy múlt szerdai háttérbeszélgetésen brüsszeli tudósítóknak kiszivárogtatta: nem zárják le a kondicionalitási eljárást, és fenntartják a szeptemberi döntésüket a 3000 milliárd felfüggesztéséről/zárolásáról, a magyar helyreállítási tervet viszont jóváhagyják.

A Bizottság dél körülre várható bejelentése után az Orbán-kormány 14.30-kor rendkívüli kormányinfót tart.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek