Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ma ne akarjon behajtani a szombathelyi Malom utcába, teljesen lezárták

Aztán következik a Király és a Széll Kálmán utca is.

December 1-jén, szerdán reggel teljes szélességében lezárták a szombathelyi Malom utcát, ugyanis fametszési munkálatokat végez a Szombathelyi Parkfenntartási Kft. – derült ki lapunkhoz is eljuttatott közleményükből.

Kiderült továbbá, hogy december 2. és 3. között, vagyis csütörtökön és pénteken a Király utca teljes szakaszát zárják le ugyanezen okból, majd az azt követő héten a Széll Kálmán utcát kerül részlegesen.

Ez azt jelenti, hogy ezekben az időpontokban parkolni sem ajánlott az említett utcákban. Kérik, hogy ezt a szomszédos utcákban oldják meg a sofőrök, ugyanis a SZOMPARK nem vállal felelősséget a helyszínen hagyott gépjárművekért.

A munkálatokat 8 óra és 16 óra között végzik, a korlátozás viszont nem érinti a megkülönböztető jelzést használó járműveket, és a tömegközlekedési járműveket.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos