Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ma szállítják a világháborús bombát, teljes útlezárásra kell készülni Bükön, Csepregen és Tormásligeten

Nemcsak vágányzár lesz, az utakat is érinti az akció.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még július 1-jén találtak egy második világháborús bombát Bükön, Második világháborús bombát találtak Bükön July 01. 18:32 százméternyire egy gyártól, melyet ki kellett üríteni a hatástalanítás idejére. A brit gyártmányú, 250 kilós robbanótestet ma szállítják el a Magyar Honvédség I. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós ezred katonái, emiatt pedig, ahogy arról már h étfőn beszámoltunk, Vágányzár lesz Bük és Lövő között, mert bombát szállítanak el July 13. 10:18 18:00 órától üzemzárásig szünetel a vonatforgalom Bük és Lövő állomások között, az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják.

De nemcsak vágányzár lesz ma, ugyanis az utakat is érinti az akció. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint előre láthatólag több órára lezárják a 8614-es és 8624-es utak érintett szakaszát, a forgalmat a rendőrség eltereli majd.

Teljes útlezárásra kell számítani július 15-én 18:00-tól visszavonásig:

 • a 8614-es számú útnak a Bük, Darling utcai kereszteződés és a csepregi körfogalom közötti útszakaszán
 • a 8614-es számú útnak a csepregi körfogalom és a megyehatár közötti útszakaszán
 • Teljes útlezárásra kell számítani július 15-én 18:00-tól 24:00-ig:

 • a 8624-es számú útnak a Csepreg, Rákóczi Ferenc utca és Tormásliget közötti útszakaszán
 • Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

  A rendőrök a közlekedőket Bükön, a Darling utcánál a Gyár utca irányába terelik, Szakonynál a benzinkútnál fordítják vissza a járműveket, Csepregen pedig a Rákóczi Ferenc utcai benzinkútnál, ahol Acsád és Bük irányába tudnak kerülni a gépjárművezetők. A Csepregre érkező tehergépjárműveket pedig a Kossuth Lajos utca felé terelik a rendőrök.

  Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hasznos

  Hirdetés