Ma veszi át a Nobel-díjat Karikó Katalin és Krausz Ferenc is

A díjátadó ünnepség 13 órától kezdődött, a Nobel Béke-díjat Oslóban adják át. 16 órától pedig a stockholmi Zenepalota hangversenytermében a tudományos és irodalmi díjakat adja át XVI. Károly Gusztáv svéd király.
Karikó Katalin
MTI/Hegedüs Róbert

Szombaton a stockholmi magyar nagykövetségén a két díjazott, Karikó Katalin és Krausz Ferenc tiszteletére már tartottak egy fogadást - írja a klubradio.hu.

A mai gálát 15:50-től a Duna és az M5 kulturális csatorna is élőben közvetíti, de vasárnap egész napos tematikus műsorokkal tisztelegnek az összes magyar Nobel-díjas előtt.

A Nobel-díj átadására minden évben december 10-én, Alfred Nobel halálának évfordulóján kerül sor. Élőben az alábbi linken követhető a ceremónia.

Krausz Ferenc
wikipédia
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek