Madonna lezúgott egy székről a seattle-i koncertjén

A 65 éves énekesnő megpróbálta korrigálni a helyzetet, kisebb sikerrel.

Látványosan lebukfencezett egy székről Madonna a seattle-i koncertjén – írja a NME.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A 65 éves énekesnő az 1986-os Open Your Heart című slágerét adta elő, amikor megtörtént a kisebb baleset.

Egy magas sarkú cipőt viselő férfi táncos maga után húzta a székben ülő Madonnát, amikor elesett, annak minden következményével.

Az énekesnő próbálta menteni a menthetőt, a földön fekve folytatta a produkciót, mintha mi sem történt volna, ráadásul úgy, hogy közben egyetlen hangot sem énekelt félre.

Még egy röpke mosolyt is megengedett magának, mielőtt az arra járó operatőr segített volna felállni neki.

Kicsit mókás, ahogy kászálódnak felfelé, de számoljuk bele, hogy közben a mikrofont is tartani kellett.

Abban nem vagyunk biztosak, hogy széket húzó táncos még tagja a csapatnak.

Madonna amszterdami koncertjéről tavaly szeptemberben írtunk A királynő újra úton és ezen kívül semmi se számít igazán - Madonna koncerten voltunk Amszterdamban 2023. December 06. 10:44 részletesen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű