Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Magas állami kitüntetést kapott Szinetár Csaba, az ELTE SEK tanára

És tudják, mit kutat? Többek között pókokat!

„A Kárpát-medence pókfaunájának kutatásában elért, nemzetközi szinten is kiemelkedő eredményei, kimagasló színvonalú oktatói munkája, valamint ismeretterjesztő tevékenysége elismeréseként Szinetár Csaba Miklós, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Savaria Egyetemi Központ Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Központ Biológia Tanszékének főiskolai tanára részére a Magyar Érdemrend lovagkeresztjének polgári tagozatát adományozta Áder János köztársasági elnök.

A kitüntetést Palkovics László miniszter augusztus 23-án adta át az Innovációs és Technológiai Minisztérium állami kitüntetéseinek átadási ünnepségén a Pesti Vigadóban. A Magyar Érdemrend lovagkeresztje a magyar állam által adományozható legmagasabb kitüntetésnek, a Magyar Érdemrendnek az osztálya.” - adta hírül a SEK Facebook oldala.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra