Magyar kupagyőztesek lettek a vasi rockysok

Taroltak a lányok a Dumás-Teammel.

Mint minden sportágban, úgy a Magyar Táncsport Szakszövetség Akrobatikus Rock and Roll szakágának versenysorozatát is nagyban befolyásolta a pandémiás helyzet. Most azonban kezd visszatérni minden a normális kerékvágásba, így végre jöhetett is egy verseny. Június 12. és 13. között a Pestszentimre Sportkastély adott otthont az országos rocky-versenynek, ahol díjazták a 2020-as év minősített sportolóit és a ranglista kupákat is átadták.

A vasi táncosok ezúttal három egyesülettel képviselték magukat az országos viadalon: a Molnár Nóra vezetőedző által irányított Galaxy RRC, a Koszogovits Norbert vezette celldömölki Rocky-Dilly ARRC, és a Visnyovszky Gergő által irányított tanakajdi White Tiger RRC.

Döntős páros eredmények:

 • Children páros: 4.Németh Hunor Dénes-Tóth Norina, Galaxy/Magic RRC vegyespáros
 • Couple Dance Show: 5. Juhász Olivér- Lisz Barbara, Black Bunny/Rocky-Dilly vegyespáros
 • Main Class Contact Style: 3. Neuherz Richárd - Zalavári Enikő, Hungarocky/Galaxy vegyespáros
 • 2020 éves minősítésben:

 • 2020 MAGYAR RANGLISTA KUPA GYŐZTES a DUMÁS-TEAM, Ladies Dance Kisformáció (Rocky-Dilly ARRC/Galaxy vegyescsapata)
 • Tagok: Hegedűs Fanni-Hegedűs Hella-Fülöp Vivien-Németh Bernadett-Lisz Barbara-Lisz Veronika
 • DUMÁS-TEAM (Rocky-Dilly ARRC és Galaxy RRC vegyes csapata)
  Rocky-Dilly ARRC
  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Sport