Magyar Péter átvette az európai parlamenti képviselői mandátumát

"Kezdődhet a munka" - írta.

Átvette európai parlamenti képviselői mandátumát Magyar Péter. Erről Facebook-oldalán posztolt a politikus, aki alig egy hete szavaztatta meg követőivel, hogy mégis beüljön-e az EP-be. Korábban azt ígérte, hogy oda és a Fővárosi Közgyűlésbe sem ül majd be.

Facebook/Magyar Péter

Magyar akkor azzal indokolta a szavazást, hogy szerinte az Európai Néppárton belül könnyebben érhetnének el politikai eredményeket, ha ő vezetné a Tisza Párt delegációját, és a Néppárt részéről is akkor számíthatnak komolyabb pozícióra, például fontos szakbizottsági elnöki posztra, ha azt a Tisza Párt arca pályázza meg. „Nem utolsósorban, Hölvényi György, a Fidesz–KDNP EP-képviselője is ahhoz kötötte a néppárti frakcióból való kilépését, hogy én belépek a frakcióba” – tette hozzá.

„Teljesen bevett gyakorlat az unió országaiban, hogy EP-képviselőkből kerül ki a kormányváltó ellenzék vezetője”– írta és kiemelte, az EP-képviselőség egy hónapban körülbelül nyolcnapi brüsszeli és strasbourgi kint tartózkodással megoldható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet